Abacus IT bidrar til å gjøre klatring mer tilgjengelig

Kategorier Ukategorisert | 0

Den 12. mai 2023 var en betydningsfull dag for Vestby Klatreklubb. Vår styreleder Jonathan besøkte Abacus IT for å motta en sjekk på 15.000 kroner. Denne generøse donasjonen ville spille en viktig rolle i klubbens pågående investering i Auto Belay-systemet i klatrehallen. Målet med denne investeringen var å øke tilgjengeligheten for barn og unge. Dermed åpne opp for flere muligheter til å utforske klatring som en aktivitet. Klubben uttrykte sin takknemlighet overfor Abacus IT for deres bidrag og støtte.

Abacus IT har nylig blitt kåret til årets bedrift av Vestby Næringsforum. En anerkjennelse for deres fremragende innsats innen næringslivet. Som en del av denne utmerkelsen har Abacus IT gleden av å fordele 50.000 kroner til organisasjoner i Vestby kommune på vegne av SpareBank1. I tillegg valgte Abacus IT å bidra med ytterligere 25.000 kroner, totalt 75.000 kroner. Vestby Klatreklubb, Son Slalomklubb, Soon Cheerleading, Soon Seilforening, Vestby Frivilligsentral og Dans & Ballett Vestby/Son var blant de heldige mottakerne av midlene. Disse organisasjonene ble anerkjent for sitt engasjement og bidrag til lokalsamfunnet.

Gjenomgang av Abacus IT

Vestby Klatreklubb ønsker å uttrykke sin takknemlighet overfor Abacus IT for deres støtte og bidrag til klubbens investering i Auto Belay-systemet. Denne donasjonen ville hjelpe klubben med å skape en tryggere og mer tilgjengelig klatreopplevelse for alle.

I tillegg ønsker Vestby Klatreklubb å gratulere de andre organisasjonene som også mottok midler fra Abacus IT. Denne gavmildheten ville bidra til å styrke aktivitetene og tiltakene som disse organisasjonene tilbyr i Vestby-samfunnet.

Vestby Klatreklubb ser frem til å bruke donasjonen fra Abacus IT til å oppgradere klatrehallen med det nye Auto Belay-systemet. Dette vil ikke bare gjøre klatringen tryggere, men også åpne dørene for flere barn og unge. Klubben ser frem til å se den positive effekten av investeringen og fortsette å inspirere og engasjere lokale innbyggere til å delta i klatring.