Vi kan endelig åpne for året!

Kategorier Korona | 0

Etter en annerledes start på året hvor restriksjonene ble enda strengere, så er vi nå endelig klare til å åpne førstkommende mandag (15.02).

Ting er fremdeles ikke tilbake til normalen og for oss er det også litt ekstra spesielt da Vestby Arena også benyttes som vaksinasjons stasjon. Dette betyr at vi må tilpasse oss og ta noen ekstra forhåndsregler.

Arenaen er kjemisk låst, som betyr at alle dører til enhver tid er låst og arenavakten må låse oss inn. Hoved inngangen og hele den etasjen er også avsperret for alle andre enn helse personell og de som skal vaksineres. Vi må derfor møttes som en samlet gruppe utenfor spiller tunnelen ved fotballbanen litt før treining. Slik at arenavakten kan slippe oss samlet inn. Når vi går inn til klatrehallen er det også påbud om bruk av munnbind.

Dette innebærer vi ikke kan ha drop-in tider, og at om du kommer etter at vi har sluppet inn så kommer du til låste dører. Et annet tiltak for å forhindre at det blir flere grupperinger utenfor inngangen er at vi har forskjøvet treningstidene med 15 minutter for å minimere trafikken i døra.

Når vakta har sluppet oss innenfor døra så må alle ta av seg uteskoene på matta og bære med seg de inn til klatrehallen. Når vi er kommet inn i klatrehallen så gjelder samme tiltak som tidligere, vær nøye med hånd sprit og avstand. Som tidligere må man registrere seg før man møter opp. registreringen åpner 24 timer før treningen.

Siden hallen er kjemisk låst må man også eskorteres ut av arena vakten. Arenavakten har mye å gjøre og er ikke tilgjengelig hele tiden. Så må vi tilpasse oss han om dere ønsker å gå før treningen er over.

Vi starter litt rolig med kun mandager og ungdomsgruppa (tirsdager). For mandagstreningen er det et krav til at voksene som skal trene må være bosatt i Vestby kommune.

Oppsummert

  • Nye treningstider:
    Vanlig trening: Mandag 18:15-20:15
    Ungdomsgruppa: Tirsdager: 18:15-20:15

  • Møtes utenfor spillertunnelen litt før 18:15 for samlet inngang
  • Ta av utesko på matta innafor døra
  • Voksene må være bosatt i Vestby
  • Påbud om munnbind på vei inn

Vi ber også alle som ønsker å klatre hos oss om å holde seg oppdatert på kommunen og NKF sine korona regler/anbefalinger. Vi gleder oss til å åpne for året og ønsker dere velkomen.