Autobelay

Kategorier Ukategorisert | 0

Det er med stor glede at vi kunngjør den vellykkede realiseringen av midlene vi mottok tidligere i år. Vi er stolte av å meddele at klatrehallen nå har to toppmoderne autobelay tilgjengelige etter denne investeringen

Valg av leverandør

Prosessen var nøye planlagt, og vi vurderte flere leverandører før vi valgte PerfectDescent som vår prefererte leverandør. Valget vårt var basert på grundig evaluering av funksjonalitet, ytelse og pålitelighet, og vi er trygge på valget.

Sikkerhet med autobelay

Innføringen av autobelay bringer med seg en betydelig styrking av sikkerhetsaspektene ved klatrehallen. For å bruke det nye utstyret må alle medlemmer være godt informert om gjeldende retningslinjer og prosedyrer for autobelay. Dette er avgjørende for å sikre en trygg og problemfri opplevelse for alle våre medlemmer.

Fordeler med autobelay

Autobelay representerer en betydelig oppgradering for klatrehallen. Den gir våre medlemmer en unik mulighet til å trene og klatre med økt frihet og fleksibilitet.. Selv om disse systemene tillater individuell klatring uten behov for en partner, understreker vi at sikkerheten alltid må være vår høyeste prioritet. Vi oppfordrer våre medlemmer til å nøye følge de fastsatte retningslinjene og prosedyrene for å sikre en trygg opplevelse for alle.

Fremtiden med autobelay

Vi er begeistret for de nye mulighetene disse autobelayene gir, og vi ser frem til å ønske våre medlemmer velkommen til å utforske og dra nytte av denne spennende utviklingen ved klatrehallen. Sammen vil vi fortsette å prioritere sikkerheten og sørge for en flott opplevelse for alle våre medlemmer.

Takknemlighet overfor våre medlemmer

Vi ønsker å takke våre dedikerte medlemmer som har støttet oss gjennom denne investerings prosessen. Det er deres engasjement og lidenskap for klatring som har gjort det mulig for oss å realisere denne oppgraderingen. Vi er takknemlige for at dere er en del av vårt klatrefellesskap, og vi ser frem til å fortsette å vokse og utvikle oss sammen med dere. Sammen skal vi oppleve enda flere spennende øyeblikk i klatrehallen i tiden som kommer.

autobelay regler
autobelay