Klatreklubben mottar 50 000 kr fra Entelios og P4

Kategorier Ukategorisert | 0

Kjære medlemmer og klatreentusiaster, Det er med stor glede og takknemlighet at vi i Vestby klatreklubb deler den spennende nyheten om at vi nylig mottok en sjenerøs donasjon på 50 000 kr fra Entelios og P4. Vi hadde gleden av å få denne fantastiske overraskelsen mens vi var midt i en treningsøkt i klatrehallen vår. Denne uventede og gledelige hendelsen fylte oss med begeistring, og medlemmene som var til stede var overveldet av støtten.

Entelios, en ledende aktør innen fornybar energi og smarte energiløsninger, har vært en nøkkelaktør i den grønne energirevolusjonen i Norge. Deres visjon er å akselerere overgangen til en bærekraftig fremtid ved å tilby skreddersydde og effektive energiløsninger til bedrifter og organisasjoner. Entelios jobber tett med kundene sine for å optimalisere energiforbruket og bidra til reduksjon av klimautslippene.

Vi er glade for å kunngjøre at Entelios valgte å støtte Vestby klatreklubb og vår visjon om å tilby et trygt og trivelig miljø for klatrere i alle aldre og nivåer. Deres sjenerøse donasjon på 50 000 kr vil bli brukt til å investere i to nye autobelay-systemer i vår klatrehall. Autobelay er en innovativ sikringsmekanisme som gir klatrere muligheten til å klatre på egenhånd uten en partner til å sikre dem. Dette vil ikke bare øke kapasiteten i klatrehallen, men også gi våre medlemmer flere muligheter for å trene og utforske sin lidenskap for klatring.

Vi ønsker å uttrykke vår dype takknemlighet overfor Entelios for deres engasjement og støtte til vårt klatremiljø. Ved å samarbeide med oss viser Entelios at de ikke bare er opptatt av å tilby bærekraftige energiløsninger, men også av å støtte lokale initiativer som bidrar til sunne og aktive livsstiler. Vi oppfordrer alle våre medlemmer og klatreentusiaster til å besøke Entelios’ nettsted for å lære mer om deres innovative arbeid og hvordan de kan bidra til en grønnere fremtid.

Vi vil også rette en stor takk til P4 for deres deltakelse i denne donasjonen og deres fortsatte støtte til klatremiljøet. Sammen med Entelios har de gjort det mulig for oss å realisere vårt mål om å forbedre fasilitetene våre og tilby våre medlemmer en enda bed