Høståpning

Kategorier Åpningstider, Ukategorisert | 0

Etter nok en krevende vår sesong hvor vi dessverre måtte holde stengt store deler av sesongen, så vil vi nå åpne hallen for klatring. Førstkommende trening vil være for ungdomsgruppa 18.08 kl 18:00. Vi har opprettet en egen faceboook gruppe for ungdomsgruppa, så om du har spørsmål eller ønsker melde deg eller ditt barn inn så hør med Kristoffer der.

Vestby Arena

Første normale trening vil være 19.08 kl 18:00. Vi minner om at alle som ønsker å klatre i veggen MÅ være medlem. For å bli medlem må man melde seg inn via Min Idrett.

Korona tiltak

Vi er fremdeles i en usikker tid og fortsetter med samme korona tiltak som tidligere og krav til registrering før trening. Som i våres er Vestby Arena «kjemisk låst» som betyr at alle dører til enhver tid er låst og arenavakten må låse oss inn. Hoved inngangen og hele den etasjen er også avsperret for alle andre enn helse personell og de som skal vaksineres. Vi må derfor møttes som en samlet gruppe utenfor spiller tunnelen ved fotballbanen litt før trening. Slik at arenavakten kan slippe oss samlet inn.

Dette innebærer vi ikke kan ha drop-in tider, og at om du kommer etter at vi har sluppet inn så kommer du til låste dører.

Når vakta har sluppet oss innenfor døra så må alle ta av seg utesko på matta og bære med seg de inn til klatrehallen. Når vi er kommet inn i klatrehallen så gjelder samme tiltak som tidligere, vær nøye med hånd sprit og avstand. Som tidligere må man registrere seg før man møter opp. registreringen åpner 24 timer før treningen.

Siden hallen er kjemisk låst må man også eskorteres ut av arena vakten. Arenavakten har mye å gjøre og er ikke tilgjengelig hele tiden. Så må vi tilpasse oss han om dere ønsker å gå før treningen er over.

Vi ber alle også om at alle holder seg oppdatert på kommunen og NKF sine korona regler/anbefalinger. Vi gleder oss til å åpne for året og ønsker dere velkomne.