Alle våre instruktører har gjenomgått «klatre leder inne» kurs i regi NKF. Mer om kurset kan du lese på NKF sine sider, Klatre leder inne

Thomas

Jeg startet min klatre karriere mens jeg studerte i Trondheim i 2008. Der melde jeg meg på ledkort kurs uten å ha satt min fot i en klatre hall tidligere. Jeg klatret kun innendørs mens jeg bodde i Trondheim og alltid på led.

Jeg flyttet tilbake til Son i 2012 og hadde ikke lenger noen klatre partner og dermed ble det en klatre pause frem til 2018 da jeg savnet klatringen og oppdaget at Vestby klatreklubb eksisterte. Jeg dro derfor med meg noen venner inkl Jonathan og Kristoffer som tok brattkortet.

I Vestby henger det topptau slik det det hovedsaklig blir klatring på toptau i hallen nå. Sommeren 2019 forsøkte prøvde jeg å klatre ute for første gang noe som jeg mener er mye mer spennende og derfor prøver å få så mange økter som mulig løpet av sommer halvåret.

Løpet av kort tid spurte klubben om jeg/vi var interessert i å bli instruktører, noe jeg så klart var. og dermed tok jeg klatreleder inne kurs i 2019

Jonathan

Begynte å klatre i oktober 2018 sammen med Thomas og tok brattkortet i starten av 2019. Er stort sett og finne i hallen på hver trening. Er med på å holde Topp tau og brattkort kurs. Ellers instruktør annenhver mandag. Ser for meg å utvikle meg mer innenfor multi pitch og større utendørs utfordringer

Kristoffer

Jeg startet å klatre Januar 2019 og ble helt hektet. Liker best å klatre på led da det er vanskeligere å jeg liker risikoen og muligheten for lange/morsomme fall. På sommeren er vi en gjeng som er mye ute å klatrer. Veldig kult å klatre ute da man får en helt annen opplevelse og vanskeligheten med klatretak uten farger som det er inne. Er hoved ansvarlig og trener for ungdomsgruppa og trives veldig godt med det.

Maja

Jeg har alltid vært mye i fjellet og sett klatrere som klatret på vertikale vegger. Det var nysgjerrighet som fikk med til å prøve det. Tenkte det hadde vært fint å gjøre noe tøft og bli sterk og smidig. Jeg begynte å klatre i Vestby Klatreklubb i november 2018. og er jeg i hallen regelmessig 2-3 ganger i uka. Alle andre idrettsaktiviteter har gått i glemmeboka. Jeg blitt instruktør i 2022.

Alicja

Jeg startet å klatre i 2019, og det var det beste valget jeg kunne ha tatt. Jeg foretrekker å klatre inne, men med bra vær forhold klatrer jeg også ute. Nå kan jeg ikke se meg selv drive med en annen idrett, og i 2022 ble jeg hjelpeinstruktør for å hjelpe de som er på starten av sin klatrings reise.

Alle våre instruktører jobber på friviligbasis