Alle våre instruktører har gjenomgått «klatre leder inne» kurs i regi NKF. Mer om kurset kan du lese på NKF sine sider, Klatre leder inne

Thomas

Jeg startet min klatre karriere mens jeg studerte i Trondheim i 2008. Der melde jeg meg på ledkort kurs uten å ha satt min fot i en klatre hall tidligere. Jeg klatret kun innendørs mens jeg bodde i Trondheim og alltid på led.

Jeg flyttet tilbake til Son i 2012 og hadde ikke lenger noen klatre partner og dermed ble det en klatre pause frem til 2018 da jeg savnet klatringen og oppdaget at Vestby klatreklubb eksisterte. Jeg dro derfor med meg noen venner inkl Jonathan og Kristoffer som tok brattkortet.

I Vestby henger det topptau slik det det hovedsaklig blir klatring på toptau i hallen nå. Sommeren 2019 forsøkte prøvde jeg å klatre ute for første gang noe som jeg mener er mye mer spennende og derfor prøver å få så mange økter som mulig løpet av sommer halvåret.

Løpet av kort tid spurte klubben om jeg/vi var interessert i å bli instruktører, noe jeg så klart var. og dermed tok jeg klatreleder inne kurs i 2019

Jonathan

Begynte å klatre i oktober 2018 sammen med Thomas og tok brattkortet i starten av 2019. Er stort sett og finne i hallen på hver trening. Er med på å holde Topp tau og brattkort kurs. Ellers instruktør annenhver mandag. Ser for meg å utvikle meg mer innenfor multi pitch og større utendørs utfordringer

Kristoffer

Jeg startet å klatre Januar 2019 og ble helt hektet. Liker best å klatre på led da det er vanskeligere å jeg liker risikoen og muligheten for lange/morsomme fall. På sommeren er vi en gjeng som er mye ute å klatrer. Veldig kult å klatre ute da man får en helt annen opplevelse og vanskeligheten med klatretak uten farger som det er inne. Er hoved ansvarlig og trener for ungdomsgruppa og trives veldig godt med det.

Raxy

I started climbing in 2015 as a member of Ås Klatreklubb and became obsessed with sport climbing. Since then I enjoy outdoor climbing during summer and practice indoor climbing all year round. I have taken “instruktørkurs: klatreleder inne” to ensure and assist safe climbing practice surrounding me.

I have volunteering experience as climbing assistance for Ås Klatreklubb. I worked as a belay security for paraclimbers at the ‘NM i paraklatring 2019’. That experience and Norwegian paraclimbers motivated me to learn more about paraclimbing. As result, I took “instruktørkurs i paraklatring” to expand my knowledge and capability for paraclimbing community.

Currently, I am pursuing master degree at OsloMet- storbyuniversitetet. Previously, I have studied at Norges Miljø og Biovitenskapelige Universitet in Ås and Universitetet i Sørøst-Norge in Drammen.

Sport climbing is not a familiar activity in Bangladesh and I have ambition to introduce sport climbing to the youth of my country. My motivation is to encourage everyone to enjoy climbing as social activity and master their confidence.

Alle våre instruktører jobber på friviligbasis